Всички почивки / Информация за сайта

Информация за сайта OkTours.bg


OkTours.bg е платформа, която предлага промоционални туристически оферти с намаление до 90%. Всеки ден публикуваме нови и изгодни оферти с намаление. "О.К. Турс 2" ЕООД е лицензиран туроператор с лиценз № PK-01-6352 и работи директно с хотелиерите. Предоставяме на нашите партньори сигурен брой клиенти, а те от своя страна предоставят оферта с атрактивна отстъпка.
За да закупите дадена оферта, всичко което трябва да направите е да отворите избраната оферта и да натиснете бутона "Резервирай", след което да следвате стъпките за нейното закупуване.

Заплащането се извършва с един от следните методи:

Плащане с Easy Pay /плащане в брой/
Плащанията в брой към OkTours.bg стават на каса на Изипей. Такива каси има над 2300 в цялата страна. Освен в собствените каси на Изипей, можете да платите и в повечето клонове на Билла, Пикадили, Фантастико, ЦКБ, ПИБ, Office 1 Superstore, Globul, Germanos, Handy и др.

За да закупите ваучер с плащане в брой, трябва да:
1. Направете заявка за ваучер. След като изберете желаната от Вас оферта и попълните Вашите данни, трябва да посочите, че желаете плащане В брой (на каса на EasyPay). След което ще получите Вашия платежен номер.
2. Отидете на каса на Изипей направете плащане. Изберете най-удобната за вас каса на Изипей (карта с всички каси). Представете платежния номер и съответната сума.
3. Вземете вашия промо ваучер. Веднага щом осъществите плащането, Вашият ваучер ще бъде автоматично издаден. Ще го получите по e-mail, както и ще бъде добавен в Моят акаунт. След като заявите плащане в брой, имате 48 часа, в които да извършите плащането. Ако не платите, след този момент няма как да се възползвате от промоционалната оферта и вашият платежен номер ще бъде анулиран.

Плащане по банков път
За плащанията направени по банков път е нужно да посочите полученият код като основание за плащане. Банковият превод трябва да бъде нареден преди изтичане на срока. След плащане системата ни автоматично ще Ви изпрати е-мейл за попълване на Вашите данни за издаване на ваучер и фактура. Ваучерът ще се отрази до 2 работни дни.

Плащане чрез ePay.bg
ePay.bg е система за плащанe с банкови карти и микросметки чрез Интернет. Поддържа всички видове дебитни и кредитни карти. Ако имате кредитна карта (или дебитна, която поддържа електронни плащания), може да платите директно с нея, без да се налага да имате регистрация в ePay.bg. Ако имате обикновена дебитна карта, която е добавена и потвърдена в акаунта Ви в ePay.bg, можете лесно да платите чрез нея. Можете да платите и от вътрешна ePay.bg микросметка (ако имате такава).

Плащане чрез B-Pay /плащане на банкомат/
1. Запишете платежния код, който се изписва след заявяване на ваучера
2. Отидете на банкомат с B-Pay меню.
Банкоматите с B-Pay меню дават възможност за директно плащане от банкомат, чрез дебитна или кредитна карта
Поддържа се от банкомати на ЦКБ, Булбанк, Райфайзенбанк, СИБанк, ПроКредит Банк, Алианц, SG Експресбанк и др.
Списък с банкомати можете да откриете тук
3. Направете плащане
Отидете на някой от посочените банкомати и поставете картата си.
От менюто Други услуги изберете B-Pay. За код на търговеца въведете 60000 и платежния код
4. Вземете вашия ваучер
Веднага щом заплатите, системата автоматично ще Ви изпрати е-мейл за попълване на Вашите данни за издаване на ваучер и фактура.
След това Вашата заявка ще бъде потвърдена. Ще намерите ваучера в страницата Моят акаунт
Разпечатайте ваучера, който при използване на услугата ще Ви служи като доказателство за извършеното плащане.

Плащанe с Visa
Visa е международна платежна система, която издава кредитни карти Visa и дебитни карти Visa Electron. Карти Visa поддържат електронни плащания. Ако имате такава, можете да платите чрез системите ePay.bg, без да се налага да имате предварителна регистрация. Дебитните карти Visa Electron поддържат електронни плащания в зависимост от конкретната банка-издател. Ако имате такава карта, която поддържа електронни плащания, можете да платите чрез ePay.bg или терминал на БОРИКА, без да се налага да имате предварителна регистрация.

Плащанe с MasterCard
MasterCard е международна платежна система, която издава кредитни карти MasterCard и дебитни карти Maestro. Карти MasterCard поддържат електронни плащания. Ако имате такава карта, която поддържа електронни плащания, можете да платите чрез ePay.bg или терминал на БОРИКА, без да се налага да имате предварителна регистрация.